dimecres, 28 d’agost del 2019

Notícies d'Alacant: renovació de jocs infantils



Amb el titular "Més de 74000 euros en la renovació de jocs infantils i biosaludables", el passat mes d'abril, el diari Información publicava la notícia de la inversió que va fer l'Ajuntament d'Alacant per a renovar tots els espais de la ciutat destinats a jocs infantils i el seu mobiliari urbá.

Amb aquesta renovació, l'Ajuntament aconseguí adecuar 22 espais i sustituir els paviments de seguretat (sòls homologats de cautxú o gespa artificial) en sis parcs infantils, a més d'instal·lar jocs nous. Així, doncs, per fi les instal·lacions dels parcs infantils s'adeqüen a les normes tècniques i de seguretat. Sempre és una satisfacció saber que la nostra ciutat es va modernitzant i conta amb més espais de jocs on els xiquets i xiquetes puguen  jugar de manera segura, disminuint caigudes i accidents.


Recordem que la normativa europea UNE-EN 1176 i UNE 1177 recomana una sèrie de requisits que han de complir els parcs infantils en matèria de seguretat: equips, materials, dimensions de buits i espais lliures, distàncies i altures de seguretat, la protecció contra caigudes i enganx de roba i pèl, etc. També fan referència als gruixos de recobriment de les àrees de joc, als requisits de la instal·lació les distàncies lliures d'obstacles i al manteniment posterior de l'àrea de joc.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Kahoot en Educación Infantil

Altra ferramenta de gamificació a l'aula prou interessant és el Kahoot, una aplicació mitjançan la qual anem fent preguntes que els...