divendres, 30 d’agost del 2019

Kahoot en Educación Infantil



Altra ferramenta de gamificació a l'aula prou interessant és el Kahoot, una aplicació mitjançan la qual anem fent preguntes que els alumnes hauran de contestar. És un recurs bastant accesible per a motivar els alumnes a aprendre de manera lúdica i entretinguda.

En aquest joc, tots els jugadors responen a la vegada a unes preguntes que estan en la pantalla de l'ordinador, projector o PDI, i que cada jugador respon des del seu dispositiu. El joc va dient en cada resposta els punts que té cada un dels jugadors (depenent de l'encert i de la rapidesa).

Podem crear les preguntes del nostre propi Kahoot, per adaptar-lo a les necessitats dels nostres alumnes, però també podem usar qualsevol Kahoot públics creats pero altres professors.

Un exemple de Kahoot per la Educación Infantil, és el següen quëstionari: 


Ho farem connectant-nos a través de la seva pàgina web o per l'aplicació mòbil per a crear qüestionaris amb els quals podrem avaluar els coneiximents dels alumnes sobre el tema que escollim.

A continuació, hem de crear el nostre usuari registrant-nos a la amb el correu electrònic. Després buscarem al menú principal l'opció: crear un nou Kahoot. La plataforma ens indicarà tot allò que podem modificar: títol del qüestionari, temps per respondre les preguntes, elaboració de preguntes amb imatge o vídeo...

Una vegada hem elaborat totes les preguntes, premem l'opció de finalitzar i ja es crearà el nostre qüestionari perquè qualsevol puga fer-ne ús.

Tutorial sobre com fer un Kahoot:




Recursos per la creació de Kahoots:




Exemples d'aplicacions a l'aula d'Educació Infantil:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Kahoot en Educación Infantil

Altra ferramenta de gamificació a l'aula prou interessant és el Kahoot, una aplicació mitjançan la qual anem fent preguntes que els...